MoM&e

'It takes a Village to raise a Child'

.

.

Lactatiekundig consult

Een lactatiekundige ibclc* is er voor jou, wanneer je vragen hebt over borstvoeding, goed voorbereid wilt zijn op het geven van borstvoeding of als je hulp nodig hebt als je denkt dat het voeden van jouw kindje aan de borst veel beter zou kunnen.

Als het geven van borstvoeding niet vanzelf gaat, vraag dan tijdig om hulp; samen kijken we wat er verbeterd kan worden!

Je mag bij ons langskomen en kijken dan met jou mee tijdens het voeden van jouw kindje. Wanneer we zien dat je verbetering of winst kunt behalen met onze tips en trucs, leren we die jou aan zodat het voeden aan de borst makkelijker zal verlopen.

Tevens vind je ons ook elk jaar op de 9 Maanden Beurs waar we de Voedingslounge hosten en moeders begeleiden met vragen over borstvoeding, kolven, flesvoeding én wat er allemaal niet bij komt kijken. Advies tijdens de 9 Maanden Beurs is gratis: we helpen je graag op weg!

*Wat is een lactatiekundige ibclc?


Een eerste consult

Het is meestal noodzakelijk dat een lactatiekundige een voeding observeert. Soms is het snel duidelijk en soms duurt het langer. Daarom berekenen wij onze consulten à €22,50 per kwartier. Je krijgt deskundig advies gericht op jouw situatie.

Je mag bij ons op de praktijk van MoM&e langskomen. Uiteraard is het handig dat je langskomt wanneer baby honger heeft.

Nazorg

Na een eerste (of vervolg) consult mag je 2 weken lang contact opnemen om de gegeven adviezen te evalueren en waar nodig bij te stellen. Het kan zijn dat een eerste (of vervolg) consult niet voldoende is voor sommige problemen of vragen. Wij kunnen je dan nog een consult adviseren.

Kolfconsult

In onze praktijk kun je de allerbeste kolven zelf komen testen zodat je nóóit een kat in de zak koopt. Omdat we experts zijn op het gebied van moedermelk kolven, geven we je ook de beste tips en tricks die je nodig hebt om zo effectief mogelijk melk te kolven voor jouw baby.

Kolfconsulten kunnen plaatsvinden in Dongen of Beverwijk.

Telefonisch | Email consult

Voor een korte vraag waarvoor geen observatie nodig is, kan soms een telefonisch consult voldoende zijn. In een enkel geval kunnen je vragen per e-mail beantwoord worden.

Je ontvangt jouw factuur per email.

Voor gebruikers van het Netwerk en klanten van de Borstkolf Winkel zijn consulten per mail of telefoon GRATIS.

Kolven & Hulpmiddelen

Lactatiekundigen kunnen je ook adviseren over het gebruik van diverse kolven en hulpmiddelen. Deze hulpmiddelen kun je via de Borstkolf Winkel van MoM&e huren of kopen.

Op werkdagen zijn we tussen 10.30 u en 16.00 u telefonisch bereikbaar. Buiten kantooruren geven wij er de voorkeur aan een email te ontvangen.

Kosten

Tarieven voor onze lactatiekundige consulten zijn simpel: wij rekenen €22,50 per kwartier.

Je ontvangt jouw factuur per email.

Voor gebruikers van het Netwerk en klanten van de Borstkolf Winkel zijn consulten per mail of telefoon GRATIS.

Op de pagina verzekering van Independer of de Zorgwijzer zie je of je recht hebt op een vergoeding door jouw zorgverzekeraar.