Begeleiding bij borstvoeding & kolven

Denk je dat borstvoeding geven of het kolven van moedermelk beter zou kunnen en dat je ergens winst te behalen hebt? De dames van MoM&e willen graag met je nadenken en de zak met borstvoeding of kolf Tips & Trics opentrekken. De lactatiekundige ibclc* en borstvoedingscoaches van MoM&e denken graag met je mee.

Lactatiekundig consult

Een lactatiekundige ibclc* is er voor jou, wanneer je vragen hebt over borstvoeding, goed voorbereid wilt zijn op het geven van borstvoeding of als je hulp nodig hebt als je denkt dat het voeden van jouw kindje aan de borst veel beter zou kunnen.

Als het geven van borstvoeding niet vanzelf gaat, vraag dan tijdig om hulp; samen kijken we wat er verbeterd kan worden!

 

Je mag bij ons langskomen en kijken dan met jou mee tijdens het voeden van jouw kindje. Wanneer we zien dat je verbetering of winst kunt behalen met onze tips en trucs, leren we die jou aan zodat het voeden aan de borst makkelijker zal verlopen.

 

Tevens vind je ons ook elk jaar op de 9 Maanden Beurs waar we de Voedingslounge hosten en moeders begeleiden met vragen over borstvoeding, kolven, flesvoeding én wat er allemaal niet bij komt kijken. Advies tijdens de 9 Maanden Beurs is gratis: we helpen je graag op weg!

*Wat is een lactatiekundige ibclc?

 

Een kort consult €80

Het is meestal noodzakelijk dat een lactatiekundige een voeding observeert. Soms is het snel duidelijk en soms duurt het langer om de hulpvraag duidelijk te krijgen. Je krijgt deskundig advies gericht op jouw situatie.

Een kort consult duurt ongeveer 3 kwartier. Soms loopt het consult wat uit en kan het lactatiekundige consult anderhalf uur duren. Per kwartier betaal je extra.

Je mag bij ons op de praktijk van MoM&e langskomen. Uiteraard is het handig dat je langskomt wanneer baby honger heeft.

Plan zelf jouw consult in onze agenda.

 

Lactatiekundige dagbegeleiding €450

Met het afschalen van de kraamzorg kan het zijn dat je vindt dat er te weinig borstvoedingsbegeleiding is geweest. Wil je dat de lactatiekundige of borstvoedingscoach een paar keer gedurende een hele dag de borstvoeding observeert en begeleidt?

Je mag bij lactatiekundige praktijk MoM&e ook een hele dag komen; zo kunnen we ongeveer 3 voedingen aan de borst meekijken, tips geven en goed oefenen. Na deze dag gan je zelfverzekerd weer op weg en kan je thuis verder. Voor een hele dag lactatiekundige begeleiding check je 's morgens om 10u in en om 17u check je uit.

  • Incl. Koffie/Thee/Water

  • Incl. eigen privéruimte

  • Incl. WIFI

  • Incl luch

 

Te bestellen tegen meerprijs:

  • massage of cupping (door gediplomeerd schoonheidsspecialiste,

  • voedingsadvies (door personal trainer)

Plan zelf jouw consult in onze agenda.

 

Nazorg

Na een eerste (of vervolg) consult mag je 2 weken lang contact opnemen om de gegeven adviezen te evalueren en waar nodig bij te stellen. Je mag ons bellen, mailen of appen.

 

 

Kolfconsult €80

In onze praktijk kun je de allerbeste kolven zelf komen testen zodat je nóóit een kat in de zak koopt. Omdat we experts zijn op het gebied van moedermelk kolven, geven we je ook de beste tips en tricks die je nodig hebt om zo effectief mogelijk melk te kolven voor jouw baby.

Kolfconsulten kunnen plaatsvinden in Dongen of Beverwijk.

Koop je een kolf bij ons gedurende het consult? Dan krijg je €30 korting op jouw borstkolf.

Plan zelf jouw consult in onze agenda.

 

Telefonisch | Whatsapp consult

Voor een korte vraag waarvoor geen observatie nodig is, kan soms een telefonisch consult voldoende zijn. In een enkel geval kunnen je vragen per e-mail beantwoord worden.

 

Voor gebruikers van het Netwerk en klanten van de Borstkolf Winkel is advies via Whatsapp of telefoon GRATIS.

0031 6 24585483

 

Kolven & Hulpmiddelen

Lactatiekundigen kunnen je ook adviseren over het gebruik van diverse kolven en hulpmiddelen. Deze hulpmiddelen kun je via de Borstkolf Winkel van MoM&e huren of kopen.

Op werkdagen zijn we tussen 10.30 u en 16.00 u telefonisch bereikbaar. 0031 6 24585483

Buiten kantooruren geven wij er de voorkeur aan een email te ontvangen.

 

Kosten

Tarieven voor onze lactatiekundige consulten:

  • Kort borstvoeding consult à 3 kwartier: €80*
  • Kolfconsult à 3 kwartier: €80*
  • Lactatiekundige dagbegeleiding: €450

*Na 3 kwartier betaal je voor uitloop €25 per kwartier

 

Betaling

Je ontvangt jouw factuur per email. Wanneer je aanvullend verzekerd bent, dien je de factuur zelf in bij jouw zorgverzekeraar.

Op al onze facturen staat ons ibclc nummer, NVL nummer en AGB codes.

 

 

Op de pagina verzekering van Independer of de Zorgwijzer zie je of je recht hebt op een vergoeding door jouw zorgverzekeraar.